A parlagfű friss hajtásaiból speciális eljárással készített „keserű
lekvár” alkalmas arra, hogy a szervet számára felszívódhatóvá tegye a növény
hasznos összetevőit. Tapasztalataink szerint a készítmény 4-6 hetes fogyasztása
eredményeként csökkennek vagy meg is szűnhetnek az allergiás tünetek
függetlenül attól, hogy azok milyen eredetűek. Emellett immunerősítő és őssejt
stimuláló hatással is bír, így lassítja az öregedést.
A parlagfű magjából készült olaj a parlagfű növényhez hasonlóan
hatásos lehet az allergia megszüntetésére, a benne található növényi hormonok
megelőzhetik a prosztata, a mell, a petefészek és a vastagbélrák kialakulását
és megjelenésük esetén kezelését.
Kökénylekvár
Teljes egészében vadon termő
kökényből, hőkezelés nélkül készített lekvár. Magas C vitamin és flavanoid tartalma miatt
rendszeres fogyasztásával a szervezet immunrendszerét erősíthetjük, ill számos
betegség megelőzésére, gyógyítására is alkalmas. Vértisztító, méregtelenítő,
csökkenti az erekben a zsírt, anyagcsere-szabályozó, gyógyító hatása érvényesül
reumánál is. Magas az antioxidáns tartalma,
immunerősítő, daganatmegelőző hatású. Fogyasztható
roborálóként betegségek után. Segít
a bőrfiatalság megőrzésében.
Mikor és hol tudunk lekvárt vásárolni, szárított parlagfűvet?
VálaszTörlésMint használó, elhagyatott kertekben,lehet szedni, szárítani! Ne legyen vegyszeres!
VálaszTörlésÉn a saját kertemből gyűjtöm be!